H50-sarjassa am-pronssille lauantaina kammennut Janne Syrjäläinen kertoi saaneensa ensimmäisen piirin-/aluemestaruusmitalin noin 30 vuoteen. Hyvää kannattaa odottaa!

Helteisin suunnistuskesä alkaa olla ohi, ja edessä on vilkas syyskausi monine arvokilpailuineen. Kesäkuun isoimmissa kilpailuissa, Jukolan ja Venlojen viestissä sekä SM-keskimatkalla, AnttU-suunnistajien menestys jäi hieman totuttua heikommaksi, mutta rastiviikoilla ja pienemmissä kansallisissa kilpailuissa palkintokorokkeelle on noustu useita kertoja.

Näin kävi myös kuluneena viikonloppuna Luumäellä, jossa järjestettiin Kaakon alueen mestaruuskilpailut pitkällä matkalla ja viestissä. Lauantain pitkällä matkalla aluemestaruuden voittivat Harri Marttinen H18-sarjassa ja Olli-Jussi Korpinen H40-sarjassa. Am-pronssille ylsivät Eetu Närhi H12-sarjassa, Veikko Korpinen H8RR-sarjassa ja Janne Syrjäläinen H50-sarjassa. Kaiken kaikkiaan am-kisoissa oltiin mukana isolla, yli 20 hengen joukkueella.

Sunnuntain viestissä AnttU:n 1-joukkue (Petri Noponen, Janne Syrjäläinen, Olli-Jussi Korpinen) voitti kultaa H45-sarjassa. H14-sarjassa AnttU:n juniorit Alpo Paajanen, Eetu Närhi ja Ilari Paajanen sijoittuivat kolmanneksi. Junnujen suunnistuskesän tunnelmista on lisää kuvia suunnistuskoulun tiedotussivulla.