AnttU:n 1-joukkue Venlojen viestissä muodostui Henna-Riikka Haikosesta, Jenna Pajusesta, Marjo Liikasesta ja Sari Nurmelasta sekä reitinvalintaprosessoreita paahteiselta säältä suojanneista päähineistä.

Anttolan Urheililjat osallistui viime viikonlopun Lahti-Hollola Jukolaan ennätyksellisesti yhdeksällä joukkueella. Venlojen viestissä joukkueita oli viisi ja Jukolan viestissä neljä. Mukana oli paljon ensikertalaisia. Kaikki joukkueet selvisivät hienosti maaliin.

Venlojen viestissä AnttU:n ykkösjoukkue Sari NurmelaMarjo LiikanenJenna PajunenHenna-Riikka Haikonen sijoittui 34:nneksi, mikä on seurahistorian toiseksi paras saavutus. Jukolan viestissä AnttU:n ykkösjoukkue oli 89:s. Joukkueessa suunnistivat Juha Hyyryläinen, Kalle Manninen, Olli-Jussi Korpinen, Arto Lilja, Eeli Viholainen, Risto Haikonen ja Heikki Manninen.

Venlojen viestissä AnttU:n 2-joukkue sijoittui 196:nneksi. 3-joukkue oli 813:s, 5-joukkue 1124:s ja 4-joukkue 1165:s. Jukolassa AnttU:n 2-joukkue oli 203:s, 3-joukkue 829:s ja 4-joukkue 1190:s.

Sekä Venlojen että Jukolan viestin tv-tallenteet ovat katsottavissa Yle Areenassa noin kuukauden ajan. Tärppeinä nostettakoon kilpailun kärjen vauhtia edenneen Marjo Liikasen toinen osuus Venloissa sekä Juha Hyyryläisen mainio avausosuus Jukolan yössä.