Kuntosuunnistus

 

Kuntosuunnistus on oiva valinta kiireettömämmästä menosta pitävälle luonnossa liikkujalle.

Medilaser-keskimatkan yhteydessä järjestetään kuntosuunnistus, jonka osallistujat pääsevät suunnistamaan samassa maastossa ja samoilla rastipisteillä kuin kilpasuunnistajat. Valittavana on kolme eritasoista rataa: helpohko 2,1 km, vaativampi 3,9 km ja vaativa 5,8 km. Osallistumismaksu on 12 €/hlö yli 18-vuotiailta ja 6 €/hlö 18-vuotiailta ja nuoremmilta. Maastoon pääsee klo 10-12.

Kuntosuunnistukseen voivat jo nyt ilmoittautua ne, joilla on Suomen Suunnistusliiton myöntämä lisenssinumero (IRMA:ssa, avoimet sarjat KuntoA, KuntoB ja KuntoC, maksu 12€ ilmoittautumisen yhteydessä). Muut ilmoittautuvat kilpailupäivänä kilpailukeskuksen Info-pisteellä. Infossa voi myös vuokrata emit-kortin hintaan 3 €/kpl. Maksuna käy ainoastaan käteinen.

Kilpailupäivänä kuntosuunnistukseen ilmoittautuvia pyydetään ilmoittamaan saapumisestaan etukäteen tällä lomakkeella. Toiminnolla pyrimme takaamaan karttojen riittävyyden ja toisaalta vähentämään karttahävikkiä.

Kuntosuunnistukseen osallistuvilta edellytetään samojen turvallisuus- ja kilpailuohjeiden noudattamista kuin kilpasuunnistajiltakin.