Sunnuntain satoa

Kilpailut ovat ohi, ja Anttolan Urheilijat kiittää kilpailijoita, toimitsijoita ja yhteistyökumppaneita suunnistustapahtuman onnistumisesta!

Muistathan olla yhteydessä kilpailunjohtaja Ari Taskiseen (p. 040 506 4446), mikäli olit kilpailupaikalla ja olet sittemmin (kisojen jälkeisellä viikolla) saanut positiivisen tuloksen koronavirustestissä.

Kilpailujen tulokset on koottu omalle sivulleen, ja sieltä löytyvät myös linkit viestien YouTube-tallenteisiin sekä GPS-seurantaan. Uutisia ja tunnelmia löytyy kattavasti mm. Viestiliigan ja Suunnistusliiton sivuilta sekä sosiaalisesta mediasta aihetunnisteella #viestiliiga. Lisäksi valokuvia on nähtävillä osoitteessa viestiliiga.kuvat.fi.

Kunniamaininnan päivän aurinkoisimmasta some-videosta annamme Helsingin Suunnistajien naisjoukkueille!

Suunnistuksen Viestiliiga jatkuu su 6.9. Lahdessa sprinttiviestillä, ja maastosuunnistuksen puolella seuraava merkittävä koitos onkin jo ensi viikolla Korpilahdella kilpailtava SM-keskimatka. Toivomme kisojemme palvelleen hyvänä valmistautumisena loppukesän ja syksyn viesti- ja arvokisaputkeen, ja toivotamme teidät jälleen tervetulleiksi Anttolaan SM-esikisoihin 7.8.2021!