Keitä olemme?

Olemme Anttolan Urheilijat ry, joka järjestää Medilaser-suunnistuskilpailut elokuussa 2020. Verkkosivustomme osoite on: http://www.anttolanurheilijat.fi/medilaser, ja sivuston hallintapalvelun meille tarjoaa ICT- ja karttapalvelut Peltonen. Kilpailujen järjestelyjä tukevat yhteistyökumppanimme, kuten esimerkiksi Medilaser Oy, eivät ole millään tavoin vastuussa tämän sivuston ylläpidosta.

Mitä henkilötietoa sinusta kerätään ja miksi?

Meillä ei ole henkilörekisteriä sivustollamme vierailevien henkilötietojen tallentamista varten. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että vierailustasi kerätään seuraavia tietoja eri käyttötarkoituksia varten.

Analytiikka

Käytämme kolmannen osapuolen (ExactMetrics) tarjoamaa analytiikkapalvelua, jotta voimme kehittää sivustoamme ja seurata, kuinka paljon kilpailumme kiinnostavat eri alueilla ja eri aikoina. ExactMetrics raportoi meille mm. sivuston käyttäjämääriä, vierailuihin käytettyä aikaa sekä alueita tai paikkakuntia, joihin sivustolla vierailevien IP-osoitteet on rekisteröity. ExactMetricsin englanninkielinen seloste henkilötietojen käsittelystä on luettavissa täällä.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston sivut ja artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa.

Mitä henkilötietoja sivustolla julkaistaan?

Tällä sivustolla julkaistaan kilpailijoiden ja toimihenkilöiden henkilötietoja heidän suostumuksellaan. Kilpailijoiden tiedot saadaan Suomen Suunnistusliiton IRMA-palvelusta, jonka tietosuojaseloste on luettavissa täällä.

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö Medilaser-suunnistuskilpailujen tietosuoja-asioissa on Anttolan Urheilijat ry:n internet-sivuista vastaava henkilö. Ajantasaiset yhteystiedot voi tarkistaa täältä.