Medilaser

Kilpailun pääsponsorina toimii Medilaser Oy. Medilaser tuottaa silmäkirurgian palveluita kymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomen. Tutustu palveluihin ja varaa aika näönkorjausleikkauksen esitutkimukseen tästä.

Aloita uusi elämä ilman silmälaseja helposti ja turvallisesti! Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta.

Testaa täällä, mikä leikkausmenetelmä voisi sopia sinulle!

Mikkelin kaupunki

Saimaan rantakaupunki Mikkeli on myös vahvasti tapahtumaa tukemassa. Matkailijana löydät valtavasti tietoa Mikkelin monista mahdollisuuksista osoitteessa www.visitmikkeli.fi/

Suomen Nuoriso-opisto Paukkula

Mikkelissä keskeisellä paikalla perinteikkäässä Paukkulan kartanomiljöössä sijaitseva Suomen Nuoriso-opisto järjestää kasvatus- ja ohjausalan ammatillista koulutusta.

Tiesitkö muuten, että ammatillisten perustutkintojen lisäksi voi Paukkulan huippuluokan oppimisympäristössä suorittaa Liikunnanohjaajan peruskurssin? Kannattaa ehdottomasti tutustua kurssin sisältöön.

Anttolanhovi

Anttolanhovi on monen suunnistajan mielessä ”majapaikka keskellä karttaa”, ja sitä se on myös käytännössä. Suunnistamaan pääsee suoraan ulko-ovelta, ja lisäksi useimmille AnttU:n harjoituskartoille on hotellilta hyvin lyhyt ajomatka. Treenin päälle maistuu sauna, pulahdus Vitjasenlahteen tai hotellin uima-altaaseen, ja palautumisen käynnistää tietysti ympäröivän järviluonnon antimista loihdittu ravitseva ateria.

Anttolanhovin alueelle kehitetään parhaillaan hyvinmatkailukohde Halla Resortia, jonka tarinaan pääset tutustumaan hallaresort.fi -sivuilla.

Auto-Kilta

Tapahtumaa on myös tukemassa Saimaan ympäristön johtava autoliike Auto-Kilta. Auto-Killasta saat luotettavaa palvelua ja mm. laadukkaat Ford -ajoneuvot, sekä upouusina että vaihtoautoina.

Hauhalan Hanhifarmi

Hauhalan Hanhifarmi on laadukkaita hanhenlihatuotteita ja hanhijalosteita valmistava yritys Anttolan Ikolasta, siitä heti Piskolansaaren naapurista. Meille mikkeliläisille Hanhifarmin tuotteet ovat todellista lähiruokaa, mutta niitä saa myös monilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Farmi kaakattelee toiminnastaan varsin usein Facebook-sivuillaan, joita lämpimästi suosittelemme seurattaviksi.

Kuljetusliike Krivetz

Logistiikka-asioissa yhteistyökumppanimme on Kuljetusliike Krivetz. Krivetzin autot ovat tuttu näky Mikkelin katukuvassa, jossa yritys huolehtii mm. postinjakelusta ja lämpötilasäädeltyjen tuotteiden toimituksesta asiakkailleen. Kuljetuspalvelut eivät siihen lopu. Kun vaikkapa näiden kisojen jälkeen päätät hankkia Saimaan upeiden maastojen syleilyssä sijaitsevan uuden ykkös- tai kakkoskodin, Krivetz auttaa mielellään muuttoon liittyvissä kuljetusasioissa.

Kisoissa mukana myös Suur-Savo Leipomo. Leipomon maankuulua Marskin arinaruisleipää ja muita maistuvia tuotteita saa Osuuskauppa Suur-Savon ruokakaupoista.