Kilpailukutsu julkaistu – harjoituspaketille huokea hinta

Täällä Mikkelin seudulla aprillipiloilla on ollut viime aikoina taipumus muuttua ainakin osittain todeksi, joten päätimme jättää pilailut sikseen. Sen sijaan paiskimme eilisen aprillipäivän ajan hommia niin, että saimme kilpailukutsun valmiiksi. Samalla veimme tiedot sarjoista ja osallistumismaksuista IRMAan, jonka pääkäyttäjä avannee piakkoin myös ilmoittautumislinkit.

Pieni huomautus jo tässä vaiheessa teille 8-vuotiaiden ja tätä nuorempien vanhemmille, jotka harkitsette lapsenne ilmoittamista rastireitille. Tällä hetkellä tarjolla ovat ainoastaan rastireittisarjat H10RR, D10RR ja RRS (ns. saattajasarja). Saatamme kuitenkin lisätä vielä toukokuussa sarjat H8RR ja D8RR, mikäli vakuutumme siitä, että siimarilla pääsee toukokuun lopussa kulkemaan ilman pienelle ihmiselle vaikeita esteitä. Tällä hetkellä lunta on metsässä paikoin vielä niin paljon, että kulkukelpoisuuden ennakointi (mm. ojien ylitykset) on mahdotonta.

Samasta syystä olemme lykänneet myös harjoituspakettiin sisältyvien karttojen toimitukset toukokuulle. Näin meille jää vielä vajaa kuukausi aika päivittää kartoille maastossa tapahtuneet muutokset. Julkaisimme kuitenkin jo harjoitusten hinnat, ja karttojen tilauskanavakin on auki. Postittamisen vaivaa säästääksemme päädyimme käyttäjäperusteiseen hinnoittelumalliin ja karttojen toimittamiseen sähköpostitse. Samalla huojensimme karttojen hintoja: neljän treenin paketti 15 euroa per nenä!

Close Menu