Kuntosuunnistusta Medilaser-rasteilla

Medilaser-rastien molempina kilpailupäivinä on tarjolla myös kuntosuunnistusta. Osallistumiskynnys on varsin matala: kuntosuunnistukseen ilmoittaudutaan kilpailukeskuksen infopisteessä, josta jatketaan hieman syrjempänä olevaan kuntosuunnistuksen lähtö- ja maalipaikkaan. Toimitsija opastaa paikalla ensikertalaisia. Vaikka lähtö ja maali ovat erillään kilpailukeskuksen humusta, pääsevät kuntosuunnistajat kuitenkin samoille rasteille kilpasuunnistajien kanssa. Kuntosuunnistuksen lähtö on auki molempina kilpailupäivinä klo 11-12.30, ja radat ovat kumpanakin päivänä erilaiset.

Kuntosuunnistukseen liittyvät maksut ovat karttamaksu 10 € (aikuiset) / 5 € (18-v ja nuoremmat), tarvittaessa emit-kortin vuokra 3 € sekä autolla saapuville pysäköintimaksu 3 €/auto. Maksuvälineenä käteinen. Rahaa kannattaa varata enemmänkin, sillä kilpailukeskuksessa on tarjolla lämmintä ruokaa sekä muuta tuotemyyntiä (esim. Suunnistajan Kauppa ja Pekka Sport).

Kuntosuunnistuksen ratapituudet julkaistaan alustavien kilpailuohjeiden yhteydessä torstaina 23.5. Maasto on hyvin samantyyppinen kuin tulevassa Kangasala-Jukolassa, joten kuntosuunnistuksemme on suositeltava etappi mm. valmistautumisessa Jukolan ja Venlojen viestiin.

Close Menu