Medilaser-viestin juoksujärjestykset ja Emit-numerot IRMAan

Kilpailukutsumme antaa ymmärtää, että tämän illan (ti klo 22) jälkeen ei Medilaser-viestin juoksujärjestyksiä voisi muuttaa ennen kilpailupäivää. Näin ei suinkaan ole, vaan juoksujärjestysten muokkaaminen onnistuu IRMAssa vielä perjantaihin 24.5. klo 18 mennessä. Toivomme kuitenkin, että saatte alustavat juoksujärjestykset IRMaan jo mahdollisimman pian, jotta ISTV-lähetyksen selostajille jää hyvin aikaa valmistautua lauantaita varten.

Joukkuetaktiikan hiomista varten olemme jo julkaisseet Medilaser-viestin osuuspituudet, jotka löytyvät kilpailuohjesivulta. Alustava kilpailuohje julkaistaan sitten viikon loppupuolella.

Juoksujärjestysten ilmoittamiseen liittyvät olennaisesti myös emit-numerot. Medilaser-viestissä ei ole käytössä emit-numeroiden rekisteröintiä vaihtoalueelle menon yhteydessä, vaan emit-numerot on myös ilmoitettava IRMAssa pe 24.5. klo 18 mennessä.

Varsinaisen ilmoittautumisajan umpeuduttua Medilaser-viestin miesten sarjaan on ilmoittautunut 52 ja naisten sarjaan 21 joukkuetta, mikä on erittäin hieno asia. Esimerkiksi edelliseen järjestämäämme “suurviestiin” (aluemestaruusviesti 2014) nähden ilmoittautuneiden H21-joukkueiden määrä on 26-kertainen.

Ja mukaan mahtuu toki vielä: jälki-ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 22.5. klo 24.

Close Menu