Muutoksia kilpailukutsuun

Olemme päivittäneet kilpailukutsua Medilaser-rasteilla käytettävän kartan mittakaavan osalta. Aiemmin julkaistun tiedon (H/D14 – 55) sijaan 1:10 000 mittakaava on voimassa sarjoissa H/D13 – 45. H/D13-sarjat siirrettiin pienemmän mittakaavan piiriin siksi, koska lajisäännöt (kohta 12.13) eivät 1:7 500 mittakaavan käyttöä sarjassa salli. Vastaavasti veteraaneissa 1:7 500 -kartan alaikäraja pudotettiin sarjoihin H/D50 saadun palautteen ja ratateknisten mahdollisuuksien perusteella.

Muutos koskee tällä hetkellä seitsemää Medilaser-rasteille jo ilmoittautunutta kilpailijaa. Jos katsotte kokevanne vääryyttä muutoksen johdosta, pyydämme ottamaan yhteyttä kilpailun tiedottajaan äitienpäivään (12.5.) mennessä

Samalla vahvistetaan, että aiemmin harkitsemiamme H/D8RR-sarjoja ei tule tarjolle. Siimariradat kulkevat helpoimmassa maastonosassa, mutta ne ovat tavanomaista mäkisempiä ja saattavat asettaa aivan pienimpien pihkaniskojen kestävyyden lujille siimaria seurattaessa. Alle 8-vuotiaita ja tätä nuorempia voi toki ilmoittaa H/D10RR-sarjoihin, mutta varsinkin vähemmän kilpailukokemusta omaaville lapsille suosittelemme saattajasarjaa RRS.

Close Menu