Tapahtumassa vahvasti mukana Teron Tuoretori ja Auto-Kilta – valvoja kävi maastossa: sisältää juonenpaljastuksia

Tulipahan näin vappulehtien aikaan loihdittua klikkiotsikoiden kuningas. Mutta aloitetaan kilpailun tukijoista. Ensimmäisenä kiitokset maanomistajille. Päästään järjestämään maillanne hieno urheilutapahtuma hienossa ja monimuotoisessa korpimaastossa. Toisena kiitokset paikalliselle elinkeinoelämälle, joka tarjoaa meille kiitettävästi teknistä ja materiaaliapua kisojen aikaan. Kisasivut ja kenttäkuulutus tulevat käymään pitkän listan läpi puulaaki puulaakilta, mutta nostamme jo tässä vaiheessa esiin pari yhteistyökumppaniamme.

Ensimmäinen on Teron Tuoretori: perinteinen mutta moderni juuresten, vihannesten ja marjojen torimyyntifirma, joka toimittaa todellista superfoodia lähialueen kauppapaikoille. Tuoretoria saamme kiittää siitä, että pystymme vastaamaan Viestiliigan livelähetyksen tuotantotiimin teknisiin tarpeisiin. Toinen on 55 vuotta autokauppaa Kaakkois-Suomen alueella harjoittanut Auto-Kilta, jonka uutuuttaan kiiltävälle hybridi-Mondeolle kävi metsäkone vastikään tekemässä parkkiruudun kilpailukeskukseen. Käykääpä tykkäämässä ja laittamassa seurantaan tukijoidemme facebook-sivut!

Hetkinen… metsäkone? Niin, talven aikana on tosiaan käyty lisäämässä sitä “monimuotoisuutta” maastoon. Ratamestarit ovat sitten saaneet pyöritellä muutamia ratalinjauksia uudelleen, jotta suunnistustehtävien ratkominen pysyy mielekkäänä vähemmällä risurallilla. Toisaalta maaston avartaminen on ollut helpotus tv-kuvaukselle, sillä, kontrastina Varsinais-Suomen viestiliigakisoihin, varttunut metsä on varsin peitteistä eikä peltoja liioin ole.

Hienoakin maastoa tulee silti riittämään hehtaarikaupalla. Tässä ne luvatut juonenpaljastukset, Hauskaa Vappua! 🙂

 

 

 Video: Pekka Valkonen

 

This Post Has One Comment

  1. Kiitos valvoja Pekka videosta!

Comments are closed.

Close Menu